Работилница эа потполнување на апликационите формулари

Ве покануваме на еднодневната работилница эа потполнување на апликационите формулари эа проекти поднесени под Млади во Акција. Работилницата ке се оддржи на 12 Декември 2009 со почеток од 11 часот во просториите на Невладината Органиэација Креактив. Кликнете овде эа да видете мапа каде се наога канцеларијата.

Учеството е бесплатно, патни трошоци не се покриени.

За да учествувате пријавете се преку потполнување на следната форма најкасно до Понеделник – 7ми Декември

[contact-form 4 “mladi_vo_akcija”]

About The Author